Senaste nytt!!

2009-10-28 @ 01:33:27
PermalinkUSAKommentarer (7)Trackbacks ()Kommentarer (7)

Jag ar saaa lycklig! Det ar namligen sa att en av tjejerna i cheerleading laget har blivit kickad for att hon var i en fight i sin uniform. Vilket betyder att det finns en uniform ledig, vilket betyder att lilla Inez har en uniform nu! Den enes dod, den andres brod eller vad ar det man sager?

Och i och med att jag har en uniform ar jag harmed en del asv laget, och det i SIN TUR innebar att MOI ska vara med pa pep rallyt nasta torsdag! Homecoming pep rallyt! GISSA hur glad jag ar! Dessutom starj ag LANGST fram vilket ar helt sjukt harligt. Lilla jag pa scen med alla tjejerna i cheerleading laget, framfor HELA skolan for att peppa upp alla infor the homecoming game som ar sasongens sista. Exciting!

Annars da? Har haft en extrem huvudvark hela dan, for i USA maste man ga till skolskoterskan om man vill ha en huvudvarkstablett. Hon far bara ge dig en per AR(!), och da maste hon ringa hem. Vill du ha fler maste du ha en doctors permission slip. Korrupt, men vad gor man? Dom kan val fa behalla sina konstiga regler, jag ar bara har for att insupa och inte forandra(tyvarr. Manga saker skulle kunna goras battre!). Annars var dagen helt okej, var ratt homesick men cheer practice made it better! Nar jag kom hem akte vi direkt till The Brewerie for middag, gott men huvudvarken kom krypandes och jag mar inge vidare just nu.

Nu ska jag ga ner och ta en dusch! Pussar!

(Och forlat att jag inter har lagt in nagra bilder pa lange, glommer verkligen bort hela tiden!!)

Skicka mer godis!!!

2009-10-20 @ 23:58:34
PermalinkUSAKommentarer (3)Trackbacks ()Kommentarer (3)

Hejsan hoppsan bloggen!
Uppdateringarna kommer mer sallan nu. Inte for att det inte ar roligt att blogga, men for att det ar sa roligt att umgas med min familj och jag vill ju inte ha mer hemlangtan an nodvandigt.

Underbara pappa skickade massor med svenskt godis och klader fran Sverige, tack for det! Djungelvralet var SAKNAT kan jag saga! Om nagon far for sig att skicka mer godis eller andra svenska grejer sa ar min adress

1212 W. 10th St
Erie, PA   16502

DO IT! Turkisk peppar och Marabou kan jag ju saga ar ett hett tips.

Att bjuda skolan pa Djungelvral var verkligen ett kodak moment. Ansiktet skrynklas ihop, och "its... salty!" kommer utkvidandes i samband med att det spottas ut! Mr Weiss smakade en bit, tyvarr gillade han det inte sarskilt.. Dock uppskattade de flesta Ahlgrens Bilar(vilket INTE gar att uttala tydligen. Blllalal kommer det ut nar dom forsoker, sotnosarna!).

Men nu ska jag ner och laga svenska pannkakor och Keylime pie. Mumsigt! Och sa hallerjag pa att bestalla min homecoming dress, den ar vacker! Precis som ni. Jag alskar er! Puss och kram!

BLOGGEN

2009-10-16 @ 22:36:30
PermalinkUSAKommentarer (5)Trackbacks ()Kommentarer (5)

Har verkligen inte orkat skriva ALLS pa sistone! Internet fungerade inte, sa det var lite svart, men jag ska forsoka sammanfatta det som hant.

Jag akte ju som sagt till Niagarafallen i helgen. VARLDENS BASTA RESA! Seriost, har nog aldrig haft sa roligt! Amerikanska teenagers i all ara, men inget gar upp emot att spendera en helg med utbytesstudenter! VI hade sa galet roligt att det finns inte! Var pa TV(ska forsoka hitta klippet), stod I fallet, tog massor med kort, dansade tva natter(en natt gick jag inte ens och la mig!). Larde mig saker pa andra sprak, gick till Hard Rock Cafe, gick runt i stan, gick ombord pa USS Little Rock och USS nan ubat. Sag irlandsk dans, indiandans och dansade sjalva. HELT UNDERBAR HELG! kan inte beskriva med ord hur roligt det var :)

Nu ska jag ga ner och dricka lite te, fick en ordentlig forkylning av att sta i Niagarafallen(var helt galet hes, finns videos!). Ska leta reda pa videon senare!
 

Saknar er allihopa, ha det bra hemma i svea rike! <3 Sieze the day!

Visdomstanden

2009-10-07 @ 04:20:14
PermalinkUSAKommentarer (3)Trackbacks ()Kommentarer (3)

Forlat att jag aldrig skriver nu for tiden, orkar helt enkelt inte med! Vet inte varfor men jag ar TROTTTTTT hela tiden!! Plus att min visdomstand pa hoger sida haller pa att komma ner, tala om smarta i mina oron... Men men, dagarna rullar pa anda och aven om allt inte alltid ar en dans pa rosor sa trivs jag som fisken i vattnet har!

Imorgon ska jag till the mall med nagra tjejer, ska bli awesomely roligt :D Hoppas jag hittar en klanning, vill ju egentligen bestalla den dar underbara jag sag pa internet men allt blir ju lattare om jag hittar den i butik. Maste fixa en mask ocksa, urgent!

Jaja, nu ska jag ga och lagga mig och tycka lite synd om min kind. Vardelost att fa det i USA, kunde det inte kommit i trakiga Sverige? Vill ju inte sabba min vistelse har liksom!

Puss pa er!

jaha

2009-10-02 @ 03:36:58
PermalinkUSAKommentarer (2)Trackbacks ()Kommentarer (2)

Oh boy, vilket vackert vader! Eller inte. Iiiiiskallt. Det borjar verkligen bli kyligt i Erie nu, morgnarna ar min dod och likasa kvallarna och dagarna. Eller inte riktigt, men nastan. Tur att jag har fatt min hoodie nu, saaa fin! Love it! Har tagit massor med bilder med den pa, ska visa er nar jag orkar.

Allting borjar bli rutin nu, jag gillar skolan och mina vanner men ibland blir det lite mycket. Jag har dock 100% i Am History, sa det ar ratt NAJS!!! Ar lite chockad over mina egna capabilitys men anda! Im soooo smart! Jag haller pa och laser Life of Pi i skolan just nu, lite jobbigt for jag maste ta notes och om jag inte lamnari n den snart kommerj ag inte fa vara kvar i Honors English 12. Jaja, jag gor det under helgen. Pa fredag har Kaylee en sleepover och pa lordag ar movie night med utbytesstudenterna som bor i narheten. Hoppas att manga kan komma, men nagra ar battre inga!

Vill ni veta nagor heeelt amazing?! Sarah gav mig just en house key! Helt overlycklig, jag har en nyckel till huset jag bor i!!! Helt underbart, aven om jag inte kanske komemr behova den sa mycket sa kanns det andra bra att fa den tilliten. :)

Nu ska jag ga och lagga mig, klockan ar halv 10 och jag vill sova! Puss pa er! <3