Cheerleading

2009-06-20 @ 11:23:52
PermalinkUtbytesstudent 09/19Kommentarer (0)Trackbacks ()Kommentarer (0)

För några dar sedan fick jag reda på att det inte finns en ledig plats i cheerleadinglaget. Och sen tror jag att coachen tror att jag är hur bra som helst. Jag skrev att vi vann regionals och kom trea i nationals. Men vi är ju ett B-lag. Hon tror säkert att jag fixar stillastående salto med skruv bara sådär. Och ÄNDÅ hade hon ingen plats. Men om jag kommer på deras träningar sen så kanske jag kan få en plats under football season. Hoppas på det, men ändå ganska B. Jag ville ju!

Förberedelseläger

2009-06-17 @ 20:10:30
PermalinkFörberedelserKommentarer (0)Trackbacks ()Kommentarer (0)

I helgen var jag på förberedelseläger för alla utresande ungdomar. Folk till USA, Uruguay, Argentina och gud vet vad! Alla var i alla fall supertrevliga och vi fick snacka igenom allt mellan himmel och jord. De tog ner våra förhoppningar lite på jorden, så att vi inte ska tro att vi kommer till ett paradis. Så nu känns allt jättebra, faktiskt. Hur taggad som helst!

Jag har snackat lite mer med min familj, och dom äter tydligen inte snabbmat! UNDERBART! Jag håller tummarna för att jag inte ska bli för tjock, och nu känns allt jättebra! Tyvärr hade cheerleadingtryoutsen varit i maj, men jag mailade coachen så kanske kanske...

Nu ska jag svara på mailet från Sarah, mamma alltså, så hörs vi senare!

USA 09/10

2009-06-04 @ 19:11:04
PermalinkUtbytesstudent 09/19Kommentarer (2)Trackbacks ()Kommentarer (2)

Första inlägget på en ny blogg, spännande. Inte lika spännande som mitt år nästa år kommer vara.
Idag fick jag nämligen veta vart jag ska bo nästa år! Erie, Pennsylvania! Så här i bloggen kommer jag skriva om mina förberedelser och mitt år när jag väl börjar det. Jag tänker väl också försöka klämma in lite om YFU också, dom jag åker med. Tips till dig som funderar på att åka och allt sånt där som gör en blogg till något lite extra!

So, shall we get started?